Image

Vljudno vabljeni k včlanitvi v naš Club Konobi s čimer si zagotovite številne ugodnosti kot so:

 • 5%popust za vedno na vse izdelke že takoj ob včlanitvi
 • Članske kartice z doživljenjskimi popusti od 5 % pa vse do 15
 • Dodatne in hitrejše možnosti

 • ZAČNI ZDAJ

  UGODNOSTI ČLANSTVA


  Podjetje Konobi ponuja možnost včlanitve v Club Konobi s katerim omogoča svojim članom koriščenje doživljenskih popustov na vse izdelke iz svoje ponudbe!

  Pogoj za pridobitev prve klubske kartice in takojšnjega 5% popusta je registracija na naši spletni strani. Potem novemu članu pošljemo svojo prvo kodo za popust preko e-pošte, kartico ”Club Konobi” pa prejme ob prvi pošiljki. Ponujamo tri različne vrednosti kartic, do katerih član pride v treh nivojih z nabiranjem »kapljic«, ki se avtomatsko seštevajo ob nakupu kateregakoli našega izdelka.

  Ko se član Club Konobi odloči za nakup izdelka vedno vnese kodo za popust pri zaključku nakupa. Isto kodo uporablja pri nakupih dokler ne doseže naslednjega nivoja. Uporabnik lahko nabiranje kapljic spremlja v okencu Moj račun, ob doseženem naslednjem nivoju pa avtomatsko prejme obvestilo z novo kodo in kartico naslednjega nivoja.

  1. nivo –Registracija / Zelena kartica 5% popusta

  • Potrebna je le hitra in preprosta registracija novega člana na spletni strani!
  • V povratnem sporočilu preko e-pošte avtomatsko prejme svojo prvo kodo s 5% popustom, ki jo lahko takoj koristi, ob prvi pošiljki pa prejme tudi zeleno kartico Club Konobi.

  2. nivo – Prvih 500 kapljic / Rumena kartica 10% popusta

  • Ko uporabnik na svojem uporabniškem računu preseže 500 nabranih kapljic, se uvrsti v 2 nivo. Prejme obvestilo, kodo z 10% popustom preko e-pošte. Isto kodo uporablja do tretjega nivoja. Rumeno kartico prejme tudi fizično ob naslednji pošiljki.

   3. nivo – 1000 kapljic / Rdeča kartica 15%

  Ko član Club Konobi na svojem uporabniškem računu preseže 1000 nabranih kapljic, prejme obvestilo preko e – pošte, kodo z 15% popustom. Rdečo kartico prejme tudi fizično z naslednjo pošiljko.

  Z zadnjim nivojem lahko 15% popusta uveljavlja večno, nabiranje kapljic pa se takrat ustavi.

  Članstvo v Club Konobi članom omogoča dodatne prednosti (popusti, obveščanje o prihajajočih novih izdelkih in ugodnostih, sodelovanje v nagradnih igrah itd. )

  Klubska kartica Konobi ni plačilna kartica.

  V primeru, da je kartica imetniku odtujena, izdajatelj ne prevzema nobene odgovornosti za zlorabo ugodnosti kartice s strani tretjih oseb.

  Izdajatelj si pridržuje pravico do spremembe ali ukinitve programa in/ali pogojev njene uporabe. O slednjem je dolžan vsaj 30 dni vnaprej obvestiti imetnike z javno objavo na uradni spletni strani.

  Varstvo vaših osebnih podatkov je za nas zelo pomembno. Izdajatelj se zavezuje spoštovati standarde varstva osebnih podatkov, določene s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (Uredba EU 2016/679) in vsakokrat veljavnim zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Osebnih podatkov imetnikov klubske kartice, ne bomo posredovali drugim družbam.

  Za vsak dokončan nakup in koriščenje popustov mora član vpisati prejeto kodo, v nasprotnem primeru se cena izdelka ne spremeni.

  V primeru izgube kartice ali izgube sporočila z kodo uporabnik ne dobi nove, vendar ostane na istem nivoju do trenutka, ko doseže mejo za prestop v nov nivo. To lahko uporabnik spremlja v primeru, da je prijavljen na spletno stran v okencu Moj račun.  Poenostavljeno: v primeru izgube kode iz kateregakoli nivoja, uporabnik do naslednjega nivoja ne mora uveljaviti popusta. S prestopom v nov nivo, avtomatsko dobi novo kodo in kartico ob sledeči pošiljki.

  Izjeme so člani ki se nahajajo v rdečem nivoju. Le oni imajo možnost kadarkoli pridobiti novo kodo/kartico v primeru izgube.