Pogoji poslovanja

Vse cene na spletni strani www.konobicbd.com so navedene v evrih (€) in že vsebujejo obračunan DDV. Cene so redne in/ali akcijske s popusti, če gre za slednje, je to jasno označeno. Zaradi načina poslovanja se cene lahko spreminjajo pogosto, zato si pridržujemo pravico spreminjanja cen brez predhodnega obvestila. Cene veljajo v primeru plačila s spodaj navedenimi načini plačila in pod pogoji poslovanja. Če se cena izdelka med obdelavo naročila spremeni, bo ponudnik plačal ceno, navedeno v trenutku naročila. Pridržujemo si možnost napak pri cenah izdelkov oz. tehničnih specifikacijah. Vse fotografije so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Podatki o podjetju, v nadaljevanju omenjeno kot Konobi:

KONOBI, proizvodnja in prodaja konopljinih izdelkov,

Klara Sojer s.p.
Spodnje blato 19b
1290 Grosuplje
Slovenija, EU
ID za DDV: SI16633725
Matična številka: 8353450000

TRR IBAN: SI56 6100 0002 1138 102 (Delavska Hranilnica d.d.)

Telefon: +386 40 884 914

E-mail: info@konobicbd.com

Vrste uporabnikov

Na naši spletni strani ima naključni obiskovalec možnost včlanitve v Club Konobi z registracijo. Pravico do nakupa ima tako obiskovalec brez včlanitve kot tudi član, ki lahko koristi dodatne ugodnosti.

Ob registraciji si obiskovalec izbere svoje uporabniško ime in geslo, ki ga kadarkoli lahko spremeni v svojem uporabniškem profilu (Moj račun).

Plačilni pogoji

V spletni trgovini www.konobicbd.com lahko trenutno plačate na naslednje načine:
– po povzetju: naročilo plačate ob prevzemu pošiljke z gotovino ali kartico;
– po predračunu: na vaš e-poštni naslov pošljemo predračun, po prejetem plačilu z vaše strani pa vam odpremimo plačano blago.

Naročilo/Nakup

Kupec s svojim naročilom potrjuje, da sprejema naše prodajne pogoje in da je polnoleten.

Kupoprodajna pogodba med Konobi in kupcem je v spletni trgovini Konobi sklenjena v trenutku, ko Konobi kupcu pošlje prvo elektronsko sporočilo o potrditvi njegovega naročila. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za Konobi kot za kupca.

Dostava blaga

Konobi obdela in razpošlje naročila še isti dan v primeru, da so naročila oddana do 13.00 na deloven dan v tednu. Blago razpošiljamo preko Pošte Slovenije. V primeru, da naročilo presega vrednost 100€ je poštnina krita s strani podjetja Konobi.

Strošek dostav blaga je po ceniku Pošte Slovenje.

Zgoraj navedene informacije veljajo za območje Slovenije.

Dostopnost informacij

Konobi se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovila naslednje informacije:
1.  identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, matično in davčno številko),
2.  kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
3.  bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami),
4.  dostopnost izdelkov (vsak izdelek, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku),
5. pogoje dostave izdelka (način, kraj in rok dostave),
6.  vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza,
7. način plačila in dostave.

Izdaja računa

Podjetje Konobi s.p. ob dostavi naročenih artiklov kupcu pošlje tudi račun in sicer v fizični obliki na podan naslov za dostavo. Na računu sta razčlenjena cena in vsi stroški v zvezi z nakupom. Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila.

Club Konobi in klubske kartice

Konobi ponuja možnost včlanitve v Club Konobi s katerim omogoča svojim članom koriščenje doživljenskih popustov na vse izdelke iz svoje ponudbe!

Pogoj za pridobitev prve klubske kartice in takojšnjega 5% popusta je registracija na naši spletni strani. Potem novemu članu pošljemo svojo prvo kodo za popust preko e-pošte, kartico ”Club Konobi” pa prejme ob prvi pošiljki. Ponujamo tri različne vrednosti kartic, do katerih član pride v treh nivojih z nabiranjem  »kapljic«, ki se avtomatsko seštevajo ob nakupu kateregakoli našega izdelka. Vrednost kapljice je enačena z 1€. Torej vsak zapravljen 1€ doprinese 1 kapljico in s tem možnost uvrstitve v naslednji nivo.

Ko se član Club Konobi odloči za nakup izdelka vedno vnese kodo za popust v posebnem okenčku v svoji košarici. Isto kodo uporablja pri nakupih dokler ne doseže naslednjega nivoja. Uporabnik lahko nabiranje kapljic spremlja v okencu Moj račun, ob doseženem naslednjem nivoju pa avtomatsko prejme obvestilo z novo kodo in kartico naslednjega nivoja.

 1. nivo –Registracija / Zelena kartica 5% popusta

Potrebna je le hitra in preprosta registracija novega člana na spletni strani!

V povratnem sporočilu preko e-pošte avtomatsko prejme svojo prvo kodo s 5% popustom, ki jo lahko takoj koristi, ob prvi pošiljki pa prejme tudi zeleno kartico Club Konobi.

 1. nivo – Prvih 500 kapljic / Rumena kartica 10% popusta

Ko uporabnik na svojem uporabniškem računu preseže 500 nabranih kapljic, se uvrsti v 2 nivo. Prejme obvestilo, kodo z 10% popustom preko e-pošte. Isto kodo uporablja do tretjega nivoja. Rumeno kartico prejme tudi fizično ob naslednji pošiljki.

 1. nivo – 1000 kapljic / Rdeča kartica 15%

Ko član Club Konobi na svojem uporabniškem računu preseže 1000 nabranih kapljic, prejme obvestilo preko e – pošte, kodo z 15% popustom. Rdečo kartico prejme tudi fizično z naslednjo pošiljko.

Z zadnjim nivojem lahko 15% popusta uveljavlja večno, nabiranje kapljic pa se takrat ustavi.

 • Članstvo v Club Konobi članom omogoča dodatne prednosti (popusti, obveščanje o prihajajočih novih izdelkih in ugodnostih, sodelovanje v nagradnih igrah itd. )
 • Klubska kartica Konobi ni plačilna kartica.
 • V primeru, da je kartica imetniku odtujena, izdajatelj ne prevzema nobene odgovornosti za zlorabo
 • ugodnosti kartice s strani tretjih oseb.
 • Izdajatelj si pridržuje pravico do spremembe ali ukinitve programa in/ali pogojev njene uporabe. O slednjem je dolžan vsaj 30 dni vnaprej obvestiti imetnike z javno objavo na uradni spletni strani.
 • Varstvo vaših osebnih podatkov je za nas zelo pomembno. Izdajatelj se zavezuje spoštovati standarde varstva osebnih podatkov, določene s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (Uredba EU 2016/679) in vsakokrat veljavnim zakonom o varstvu osebnih podatkov.
 • Osebnih podatkov imetnikov klubske kartice, ne bomo posredovali drugim družbam.
 • Za vsak dokončan nakup in koriščenje popustov mora član vpisati prejeto kodo, v nasprotnem primeru se cena izdelka ne spremeni.
 • V primeru izgube kartice ali izgube sporočila z kodo uporabnik ne dobi nove, vendar ostane na istem nivoju do trenutka, ko doseže mejo za prestop v nov nivo. To lahko uporabnik spremlja v primeru, da je prijavljen na spletno stran v okencu Moj račun.  Poenostavljeno: v primeru izgube kode iz kateregakoli nivoja, uporabnik do naslednjega nivoja ne mora uveljaviti popusta. S prestopom v nov nivo, avtomatsko dobi novo kodo in kartico ob sledeči pošiljki.
 • Izjeme so člani ki se nahajajo v rdečem nivoju. Le oni imajo možnost kadarkoli pridobiti novo kodo/kartico v primeru izgube.

Postopek obveščanja o nakupu

Konobi lahko za preverjanje podatkov in zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko.

Postopek nakupa za pravne osebe je popolnoma enak kot za fizične osebe, le da na zaključku nakupa vpiše še naziv podjetja in davčno številko podjetja. Možnosti plačila so enaka.

Ocene in komentarji

Ocene in komentarji, ki jih podajajo člani Club Konobi so prostovoljne narave, del spletne trgovine in prispevajo k skupnosti naših uporabnikov.

Komentirajo in ocenjujejo lahko samo člani, pred dokončno objavo pa jih dodatno pregleda podjetje Konobi. Objavljeni ne bodo komentarji oziroma prispevki, ki so kakorkoli žaljivi, neprimerni ali ki po presoji ne nudijo koristi drugim uporabnikom in obiskovalcem.

Z oddajo mnenja ali komentarja se uporabnik izrecno strinja s pogoji uporabe njegovega mnenja ali komentarja in dovoljuje objavo dela ali celotnega teksta v vseh elektronskih in drugih medijih.

Varnost

Konobi uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil.

Obvestilo o uporabi medijskih elementov

Spletna trgovina Konobi in vsi podatki na njej, slike artiklov, grafični in video elementi na spletni strani so zaščiteni in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja.

Izključitev odgovornosti

Pridržujemo si pravico onemogočiti spletno stran ali onemogočiti dostop do nje zaradi tehničnih ali drugih težav in vzdrževanja, kar pomeni tudi onemogočenje ali oviro za uporabo spletne trgovine. V primeru tehničnih težav na spletni strani si pridržujemo pravico preklicati oddana naročila, katere je tehnična napaka prizadela. V primeru preklica naročil vas bomo obvestili v najkrajšem možnem času in vas seznanili z nadaljnjimi koraki. Sami morate zagotoviti ustrezno zaščito opreme pred dostopom do spletne strani in uporabo le-te. Kupec mora zagotoviti ustrezno varnost in zaupnost tistih podatkov, ki se uporabljajo za prijavo na spletni strani.

Izjava glede prehranskih in zdravstvenih trditev pri opisih izdelkov

Vse informacije na straneh spletne trgovine Konobi, so zgolj informativnega značaja in nikakor niso namenjene, kot nadomestilo za nasvete kateregakoli zdravnika ali drugega zdravstvenega osebja, prav tako ne morejo biti nadomestilo za ustrezno zdravstveno pomoč, saj niso priznana s strani zdravstvenih avtoritet.

Izdelki in trditve o posameznih izdelkih na tej spletni trgovini, niso bili ocenjeni s strani državnih inštitucij in niso namenjeni za zdravljenje ali preprečevanje bolezni.

Tekstovni opisi posameznega izdelka so zgolj informativne narave in niso bili potrjeni s strani Evropskega inštituta za varnost hrane.

V primeru, da jemljete še kakšna zdravila in druga prehranska dopolnila, se pred kombiniranjem le teh posvetujete s svojim zdravnikom.

Izjava o legalnem statusu izdelkov

Podjetje Konobi s.p ne prevzema nikakršne odgovornosti za škodo, ki je nastala zaradi dostave, transporta in carinjenja naročenih artiklov.

Kupec soglaša, da se je pozanimal o legalnem statusu artiklov v državi kamor naroča.

Konobi ne razpolaga z dokumenti, ki bi izrecno pojasnjevali legalni status artiklov v določenih državah.